Najave     | 12.02.2018. 12:10 |

U Orašju radionica o mogućnostima povlačenja sredstava iz Interreg IPA programa

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 12. veljače (FENA) - U cilju jačanja kapaciteta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te poticanja prekogranične i regionalne suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u utorak, 13. veljače, u Hotelu Navis u Orašju, održat će se radionica pripreme, provedbe, upravljanja i nadzora nad provedbom projekata financiranih iz pretpristupnih fondova EU.

Cilj radionice je upoznavanje s mogućnostima povlačenja sredstava iz Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014. - 2020. kroz prezentaciju prioritetnih područja iz tog programa koja se odnose na područja zdravstva, turizma, energetske održivosti te poslovnog okruženja i konkurentnosti.

Radionicu organizira Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske uz potporu hrvatskog Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Agencija za regionalni razvoj te Vlade Županije posavske, a namijenjena je svim tijelima javne vlasti u Županiji posavskoj, Brčko Distriktu i Tuzlanskoj županiji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Mostaru radionica o stanju i problemima energetske tranzicije u BiH

Radionica za roditelje o važnosti radnog pamćenja kod djece

Body Space radionica o ženskom zdravlju 9. marta u Sarajevu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo