Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 12.02.2018. 14:56 |

Mlade rukometašice Jedinstva AR na turniru u Dardi

FENA

TUZLA, 12. februara (FENA) - Rukometašice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva sudjelovat će u subotu na jednodnevnom međunarodnom turniru u Dardi kod Osijeka.

Uz domaćina ŽRK Dardu i tuzlanski sastav nastupit će još ekipe Olimpije iz Osijeka i Jedinstva iz Brčkog, rečeno je Feni.

- Za razliku od turnira u Hadžićima minulog vikenda, gdje smo osvojili pobjednički pehar, turnir u Dardi se organizuje za mlađe rukometašice, tako da ćemo nastupiti s igračicama koje se pripremaju za priključenje seniorskoj ekipi ili već treniraju s našim prvim timom – izjavio je za Fenu Elmir Grabčanović, trener tuzlanskog tima.

U Jedinstvu AtlasRelaxu očekuju da će tokom naredna dva dana znati s kim se sastaju na startu turnira, koji će početi u subotu u 11 sati, a završit će istog dana finalnim susretom u večernjim satima.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu