Bosna i Hercegovina     | 13.02.2018. 13:07 |

Druga faza projekta 'Aktivni građani' u srijedu u Stocu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. veljače (FENA) - Obilježavanje početka druge faze projekta "Aktivni građani", kojeg financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, održat će se u srijedu, 14. veljače, u Stocu, u organizaciji British Councila.

 Riječ je o projektu koji provodi aktivnosti kojima se motiviraju i obučavaju mladi iz različitih krajeva zapadnog Balkana kako bi bolje razumjeli potrebe svojih lokalnih zajednica i njihov položaj u regiji, te aktivno radili na njihovom unapređenju.

 Također, projekt jača sposobnosti mladih potrebne za zapošljavanje na suvremenom tržištu rada, kao i njihovo razumijevanje odgovornosti institucija prema potrebama i aspiracijama mladih.

 Obilježavanje druge faze projekta održat će se u zgradi Srednje škole Stolac, u 12:30 sati, a događaju će prisustvovati britanski veleposlanik u BiH Edward Ferguson, načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković, predstavnici British Councila za zapadni Balkan, predstavnici i učenici škole, kao i predstavnici lokalne administracije, nevladinih organizacija.

 Partneri British Councila na projektu su Nansen dijalog centar Mostar, Crveni Križ Općine Žepče i Smart Centar Cazin, priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministarstvo civilnih poslova će sudjelovati u projektu 'Zdrave zajednice u BiH'

Postavka 'Stazom sjećanja' 5. aprila od Trga Djece Sarajeva do Baščaršije

Predstavljanje rezultata projekta 'Invertarizacija ihtiofaune u rijeci Buni'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo