Kultura     | 14.02.2018. 12:22 |

'Ključ besmrtnosti' Harija Slipičevića najprodavaniji bh. naslov na internetu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. veljače (FENA)  - Roman ''Ključ besmrtnosti'' autora Harija Slipičevića, došao je na prvo mjesto najprodavanijih naslova u kategoriji novih izdanja na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba.

Osim što je prvi među novim naslovima, velika potražnja romana dovela ga je i na drugo mjesto ukupnog poretka najprodavanijih knjiga na najpopularnijoj online knjižari u BiH.

"Ključ besmrtnosti" je odmah iza romana ''Porijeklo'', svjetskog bestselera čuvenog pisca Dena Browna. Uspjeh je veći, ako uračunamo da se Brownov roman prodaje od prošle godine, dok je Slipičevićeva knjiga tek ušla u prodaju. 

''Moja želja je bila kroz roman odvesti čitatelja na putovanje kroz misteriozni svijet najčuvenije tajne u povijesti. Jako sam ponosan na uspjeh koji je knjiga ostvarila u kratkom vremenu. To znači da su čitatelji  prepoznali roman kao vrijedan'',  kazao je autor romana.

Napeta priča romana ''Ključ besmrtnosti'' koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet povijesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.     

Inače, ''Ključ besmrtnosti'' je prvi roman mostarskog pisca s nizozemskom adresom, a objavljen je u izdavačkoj kući Rabic. Prva promocija bila je u Mostaru, dok je iduća planirana u ožujku u Nizozemskoj. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Sarajevu predstavljen roman „Melun“ Envera Čolakovića

Zvonimir Mandić predstavlja roman 'Šapat oštrice boje plamena'

Promocija novog romana Harija Slipičevića uskoro u Mostaru

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana