Bosna i Hercegovina     | 14.02.2018. 17:55 |

Popovac: Devastiranje Partizanskog groblja je poraz Grada Mostara i MUP-a HNŽ-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. veljače (FENA) – Današnje devastiranje Partizanskog groblja u Mostaru poraz je Grada Mostara, njegovih institucija, a prije svega policije i MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije - priopćila je u srijedu Amna Popovac iz Gradskog odbora Naše stranke u Mostaru.

 Kako je istaknula, posao policije je da se brine o javnom redu i miru, a ne da se "svako malo događa plansko i organizirano uništavanje Partizanskog groblja, ali i drugih obilježja Mostara, pogotovo onih s antifašističkim predznakom".

 - Devastacija Partizanskog groblja, kojoj smo svjedočili danas, devastacija je vrijednosti na kojima počivaju temelji EU, a to su sloboda i jednakost svih građana. Na današnji dan, 14. veljače, Mostar je u Drugom svjetskom ratu oslobođen od fašizma i bio dio progresivnih snaga ujedinjene Europe. Danas njegovi građani žive u strahu, jer vlada opća nesigurnost, a građanima je uskraćeno osnovno ljudsko pravo, pravo na izbore - navela je Popovac.

 Iz Gradskog odbora Naše stranke Mostar pozivaju sve građane Mostara, koji se smatraju građanima svijeta i Europe, da razmišljaju o ponovnom oslobođenju Mostara u kontekstu predstojećih izbora

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Miličević-Capek: Zbunjujući razlozi uništenja arheološkog nalazišta kod Stoca

Đulić: Tko god zabranjuje slavljenje slobode nije mu mjesto na slobodi

Dan državnosti BiH obilježen u Mostaru

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta