Ekonomija     | 17.02.2018. 10:01 |

Novi TV spot kompanije Euro-metali - 'Najjača karika'

FENA Saopćenje

DOBOJ JUG, 16. februara (FENA) - Kompanija Euro-metali, lider u distribuciji proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije u BiH, promovirali su svoj novi TV spot «Najjača karika».

Na taj način započela je promotivna kampanja kojom se žele komunicirati mogućnosti i prednosti, kao i noviteti u ponudi koji obuhvataju proširenje asortimana na tzv. specijalne čelike, kaže se u saopćenju za javnost Euro - metala.

 - Nakon prihoda od 37,9 miliona KM u prošloj godini i 35 posto rasta čime je dodatno učvršćena liderska pozicija Euro-metala i ovom kampanjom želimo poručiti kupcima da smo njihov partner u punom smislu te riječi, i da se na nas mogu dugoročno osloniti. U jednom dijelu spota se kaže ‘mi postojimo kao najjača karika u Vašem poslovanju’ čime želimo kazati da smo dio uspjeha naših partnera, jer na najsigurniji način povezujemo njihove poslovne procese. Želimo također poslati jasnu poruku da smo neprikosnoveni lider na tržištu BiH, i da smo sa našom veličinom kapaciteta i asortimana u stanju odgovoriti svakom zahtjevu - izjavio je Jasmin Subašić, direktor kompanije.

Produkciju spota radila je agencija Gotiva iz Sarajeva.

Za 2018. godinu u Euro-metalima su najavili nastavak razvoja, dalje širenje skladišnih kapaciteta, kao i određena tehnološka unaprijeđenja.

Euro-metali d.o.o. Doboj Jug, su kompanija „kćerka“ Hifa-oil. Kompanija je lider u distribuciji proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije u BiH, a osnovu asortimana čine: limovi, cijevi, šipkasti čelik (kvadratni, okrugli, plosni), nosači, ugaoni profili, „specijalni čelik“, itd. Trenutno posluju na tri prodajna mjesta: Doboj Jug sa sjedištem i centralnim skladištem, Sarajevo - Rajlovac i Mostar.

Prošlogodišnjom kupovinom dijela slovenskog Mersteela u BiH, Euro-metali su dobili najkvalitetnije opremljen objekat na području jugoistočne Evrope kada je riječ o ovoj branši.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Euro - metali grade novu industrijsku halu

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!