Magazin     | 18.02.2018. 13:09 |

Plavi orkestar dvosatnim koncertnim spektaklom oduševio zagrebačku publiku

FENA Ivana Banovic

 

ZAGREB, 18. veljače (FENA) - Plavi orkestar sinoć je dvosatnim koncertnim spektaklom oduševio 10.000 fanova u punom Domu sportova i tako još jednom potvrdio posebnu vezu koju ima sa Zagrebom i zagrebačkom publikom.

Od prve sekunde i 'Revolucije' s kojom su uz intrigantan video uvod otvorili koncert, fantastična publika pjevala je zajedno s Lošom i 'Plavcima' velike hitove iz njihove preko tri desetljeća duge karijere. Pjevalo se i plesalo uz 'Djevojku iz snova, 'Ti si moja sudbina', 'Lovac i košuta', 'Kaja', 'Ljubi se Istok i Zapad', 'Nisam je probudio', 'Fa Fa Fašista' i mnoge druge, prenosi Dnevnik.hr

Uz najpopularnije pjesme, prave generacijske himne poput 'Good Bye Teens', 'Od rođendana do rođendana', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži' i legendarnu 'Suadu',  'ledena dvorana' Doma sportova je doslovno proključala.

Uigrana sarajevska četvorka na prvom je bisu uz posebnu gošću iznenađenja Severinu, izvela akustičnu verziju 'Od rođendana do rođendana'. Uslijedila je 'Pijem da je zaboravim' i 'Odlazim' koja je označila stvarni kraj ove čarobne 'plave' zagrebačke večeri.

Osim u odličnoj svirci legendarnih 'Plavaca' publika je uživala i u odličnom audiovizualnom iskustvu za koje je zaslužna Skymusic corporation, a cijeli je koncert, sniman za prvi live album Plavog orkestra.

 "Mi smo bili i ostali garažni bend u ma kako velikim dvoranama svirali. Zato volimo biti blizu jedan drugoga na sceni. Rasprodane dvorane i su divna stvar, ali nisu dovoljne. Vrhunska produkcija, dobar zvuk a sa druge strane emocije i mali svijet Plavog Orkestra koji čuvamo, su jedini garant za dobar show. Inače, koncerti na ovoj turneji su jedini koje sam poželio gledati iz partera", rekao je Saša Lošić prije izlaska na pozornicu Doma sportova.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Dogodilo se na današnji dan

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

Ramazan u Mostaru: U Kulturnom centru Mostar-Sjever održan predramazanski koncert

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana