Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 22.02.2018. 11:39 |

Čović u Jajcu: Potrebno izgraditi ambijent u kojem se može živjeti

FENA Saopćenje

JAJCE, 22. veljače (FENA) - Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sinoć je u Jajcu, gdje je obilježeno 28 godina od utemeljenja stranke u toj općini, kazao kako je potrebno izgraditi ambijent u kojem se može živjeti te kako preko 40.000 članova HDZ-a BiH "daju snagu za preuzimanje odgovornosti za svoj narod, za sve dobre ali i loše stvari".

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH, Čović je predvodio izaslanstvo dužnosnika stranke sa svih razina koje je dočekao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce i predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce Ivo Šimunović.

Osvrnuvši se na teške okolnosti u kojima je stranka osnovana, ratna i poratna vremena, komplicirane međustranačke odnose u Jajcu, Šimunović je istaknuo zadovoljstvo ostvarenim rezultatom na lokalnim izborima te konačnom implementacijom istih.

Kako je kazao, HDZ BiH ustrajao je i izborio se za mjesta koja u toj općini, sukladno izbornom rezultatu, pripadaju predstavnicima hrvatskog naroda.

- Nastavit ćemo graditi zajedništvo unutar stranke i naroda ovog kraja, na što nas uostalom obvezuju i grobovi naših branitelja koji kao i svaki kamen naše tvrđave svjedoče o velikoj žrtvi kojoj smo se i danas poklonili na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima - poručio je Šimunović.

Čestitke svim članovima stranke uputio je i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB Radoje Vidović, podsjetivši na zajednički cilj djelovanja od kojeg se ne smije odustati usprkos svim izazovima koji dolaze.

Boljoj klimi za hrvatski narod svjedoči i činjenica da je akademija održana u zgradi Općine Jajce, upravo gdje Hrvati imaju svoj udio vlasti, istaknuo je Čović u svom obraćanju.

- Sve je rezultat rada, i dobre ali i loše stvari. Moramo zaliječiti ratne rane i organizirati se kako bi svima poslali poruku da nas još ima, da je ovo i naša domovina i da bez nas nema odlučivanja o njenoj sudbini - kazao je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'