Bosna i Hercegovina     | 22.02.2018. 13:06 |

Radovanović u nastupnoj posjeti kod šefa diplomatije Crne Gore

FENA Saopćenje

PODGORICA/SARAJEVO, 22. veljače (FENA) - Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Vinko Radovanović jučer je bio u nastupnom posjetu kod ministra vanjskih poslova Crne Gore Srđana Darmanovića.

Radovanović se predstavio Darmanoviću, te ocjenjujući odnose između dviju država kao veoma dobre, iznio stav da će svoje buduće djelovanje usmjeriti na unapređenju istih, posebno u oblastima ekonomske suradnje i poboljšanja infrastrukturne povezanosti.

U prilog tomu je istaknuo, da se kroz aktivne i  kontinuirane susrete na najvišoj razini ostvaruju međusobna razumijevanja, koja doprinose rješavanju pojedinačnih i zajedničkih interesa, te da će i skora posjeta ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Crnoj Gori biti prilika ka ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Darmanović je iznio visoke ocjene dobrosusjedske suradnje koje dograđuje i prijateljstvima sa mnogim zvaničnicima Bosne i Hercegovine, a on osobno na svim svojim međunarodnim istupima želi dati doprinos pomacima Bosne i Hercegovine ka euroatlantskim integracijama, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Na tržištu BiH opasni toksini pronađeni u raženom brašnu podrijetlom iz Litve

Izbori za Hrvatski sabor: Do 16.30 sati na izbore izašlo 28.003 birača u BiH

Crna Gora: Uhićena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije