Bosna i Hercegovina     | 28.02.2018. 14:43 |

Predsjednik Federacije BiH čestitao Dan neovisnosti BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. veljače (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku u povodu Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

 "Prije 26 godina, Bosna i Hercegovina postala je neovisna i međunarodno priznata država. Kao što smo se te davne 1992. godine, složno opredijelili za neovisnost, tako i danas, trebamo nastaviti zajednički graditi Bosnu i Hercegovinu onakvu za kakvu smo se i opredijelili, državu ravnopravnih konstitutivnih naroda, građana i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive", navodi se u čestitki.

 Napominjujući kako je BiH, današnjom predajom odgovora na Upitnik, na korak bliže članstvu u Europskoj uniji, Čavara je naglasio kako se jedino zajedničkim djelovanjem i jačanjem međusobnog povjerenja, uvažavanja i poštivanja može pridonijeti stabilizaciji društvenih, političkih i ekonomskih odnosa u Federaciji BiH i BiH, a time i bržem i efikasnijem ispunjavanju uvjeta za članstvo u Europskoj uniji.

 "Stoga, budimo jedinstveni i snažno opredijeljeni za europsku budućnost naše zemlje", stoji u čestitki predsjednika Federacije BiH.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Komšić: Ramazanske vrijednosti su univerzalne vrijednosti koje su u srcu svakog čovjeka

Bećirović uputio čestitku u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo