Bosna i Hercegovina     | 28.02.2018. 14:29 |

Ministar Hadžović obratio se Mostarcima u povodu Dana neovisnosti (VIDEO)

FENA Nada Landeka

MOSTAR, 28. veljače (FENA) - U srijedu ujutro povorka učenika mostarskih osnovnih škola krenula je u promenadu ulicama najvećeg grada u Hercegovini u povodu 1. ožujka, Dana nezavisnosti BiH.

Učenike je na Španjolskom trgu dočekao ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašid Hadžović.

Ministar Hadžović tom je prigodom kazao kako se danas obilježava 26. godišnjica od dana kada su građani Bosne i Hercegovine jasno i glasno rekli da hoće nezavisnu, jedinstvenu i demokratsku BiH.

Govoreći o značaju tog datuma, Hadžović je kazao kako se treba prisjetiti svih onih koji su dali svoje živote za slobodnu BiH.

- BiH je država koja nije došla tako lako svima nama, bilo je žrtava za nju. Svi moramo cijeniti ono što je učinjeno u posljednjom razdoblju, a posebno u ratnom razdoblju za nju. Želim vam da zajedno gradimo Bosnu i Hercegovinu, koja će biti prosperitetna, država svih građana BiH - poručio je ministar.

Obilježavanje Dana nezavisnosti BiH u Mostaru nastavlja se danas u 13 sati programom "Ja domovinu imam u srcu je nosim" u Narodnom pozorištu Mostar, a kasnije večeras, u 18 sati, Aktiva direktora osnovnih škola organizira tribinu i svečani program u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1V8ZILBnXDrHAqmbMGjMzNGKb17Q0IF-N?usp=sharing
Pogledajte http://fena.ba/video/1508

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Obilježavanje Svjetskog dana učitelja u Mostaru

Ministar Hadžović: Kvalitet Internacionalnog plesnog festivala prepoznat širom Evrope

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta