Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 01.03.2018. 19:15 |

Grabčanović: Bez potcjenjivanja, ali po pobjedu!

FENA

TUZLA, 1. marta (FENA) – Jednu od najzanimljivijih utakmica 13. kola prvenstva BiH za rukometašice odigrat će igračice Hadžića Dido Group i tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa.

Zanimljivo je da su obje ekipe u drugi dio sezone startovale visokim pobjedama i identičnim rezultatom (41:27) – Hadžićanke u gostima protiv Bihaća, a Tuzlanke u susretu sa prijedorskom Mirom.

- Očekuje nas izuzetno jaka ekipa domaćina, ali se nadam boljem izdanju mog tima od onog protiv Mire prošle subote. Drugim riječima, tražim igru sa manje tehničkih pogrešaka i bez potcjenjivanja protivnika, a u tom slučaju očekujem pobjedu – izjavio je za Fenu Elmir Grabčanović, trener tuzlanskih „labudica“.

Igračice dva tima sastale su se prije 20 dana u finalu turnira u Hadžićima, a pobjeda je pripala Tuzlankama (36:30).

- Ovo je druga priča, jer smo i mi i Hadžići Dido Group na turniru isprobavali razne taktičke varijante i veći broj igračica. Ovoga puta trebat će igrati mnogo ozbiljnije i uigranije da bi slavili. No, vjerujem da smo ipak kvalitetniji sastav i da ćemo osvojiti bodove – optimist je trener Tuzlanki.

Od početka priprema igračice Jedinstva AtlasRelax pobijedile su u svih šest pripremnih utakmica, te u prvoj za bodove, što je razlog više za njihov optimizam u nastavak pobjedničke serije.

Utakmica Hadžići Dido Group – Jedinstvo AtlasRelax igra se u subotu od 18 sati.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'