Sport     | 02.03.2018. 14:17 |

Nogometaši Sarajeva sutra gostuju Krupi (VIDEO)

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. marta (FENA) - Nogometaši Sarajeva u subotu gostuju u Krupi u 21. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Golman Bojan Pavlović smatra da njegovu ekipu očekuje meč protiv tradicionalno teškog protivnika koji im je često zadavao probleme. No, vjeruje da Sarajevo može doći do povoljnog rezultata.

- Naš cilj je da skupimo što više bodova u ova preostala dva kola. Ne možemo biti zadovoljni s otvaranjem ovog dijela sezone, ali najbitnije je da promijenimo pristup - rekao je Pavlović.

Prvotimac Miloš Stanojević uoči susreta je kazao da je njegova ekipa očekivala bolje rezultate na otvaranju drugog dijela sezone, te da s velikom motivacijom dočekuje gostovanje u Krupi.

- Neće biti jednostavno, ali nas u ovom trenutku samo zanimaju tri boda. Daćemo sve od sebe od prvog sudijskog zvižduka kako bismo ostvarili naš cilj. Čitavu sedmicu smo trenirali na terenu sa plastičnom podlogom. Smatram da smo dobro pripremljeni za susret i što se mene tiče, mogu reći da s nestrpljenjem očekujem početak utakmice - kazao je Stanojević.

Šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić ističe da njegove igrače očekuje utakmica protiv kvalitetne ekipe, koja  je u jesenjem dijelu prvenstva slavila na Koševu.

Musemić u predstojem susretu neće moći računati na Adukora, koji je dobio crveni karton u susretu s Radnikom.

-  Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, dobro smo trenirali u toku sedmice i nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je Musemić.

Susret Krupa - Sarajevo igrat će se subotu s početkom u 14.30 sati.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/1516/

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1sTShwUsLZ_2OJap7oesF0xOAmE02U0Tj?usp=sharing

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo