Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 03.03.2018. 09:21 |

U Zenici danas Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci

FENA

ZENICA, 3.marta (FENA) - Na 11. Međunarodnom turniru u sjedećoj odbojci, koji danas počinje u Zenici, uz ekipu domaćina KSJ "Bosna Zenica" nastupiti će reprezentacije Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, zatim selekcija Bajer Leverkuzena iz Njemačke, te ekipa Marsonija iz Slavonskog Broda, sarajevski Spid, Zavidovići i Bužim.

- Ovo je jedan od najjačih turnira do sada jer nastupa veliki broj igrača koji će sudjelovati u kvalifikacijama za naredno Svjetsko prvenstvo. Želja nam je pokažemo da imamo sve uslove da budemo domaćini narednog Evropskog prvenstva u sjedećoj odbojci i zbog toga će naši gosti biti predstavnici paraolimpijskih komiteta iz nama susjednih zemalja - kazao je za Fenu, predsjednik kluba "Bosna" Omer Pojskić. 

Ovogodišnji Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci "Zenica 2018." igra se u "Areni Husejin Smajlović",  a pokrovitelj manifestacije je  Grad Zenica.

 

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Sjedeća odbojka - Fantomi pobjednici turnira u Zgarebu

Helez čestitao reprezentaciji BiH u sjedećoj odbojci

Sjedeća odbojka na pijesku - BiH osvojila zlato na Mediteranskim igrama

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana