Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Svijet     | 04.03.2018. 12:40 |

Joyce ne zna da li je on otac djeteta koje nosi njegova partnerka

FENA Internet

SYDNEY, 4. marta (FENA) – Zamjenik australijskog premijera koji je podnio ostavku zbog seksualne veze sa glasnogovornicom, izjavio je kako nije siguran da je dijete koje nosi njegova partnerica njegovo, prenosi Reuters.

Barnaby Joyce, koji je ostavku podnio pod pritiskom premijera Malcolm Turnbulla je rekao kako je pitanje ko je otac djeteta „siva zona“.

-  Ali, ako hoćete zvanično, moje je dijete. A, i da nije, ne bi  me bilo briga i dalje bih isto postupio i ja ga volim - rekao je Joyce.

To je novi zaplet u sagi koja puni australijske medije već sedmica, a zbog koje je premijer izdao zabranu seksualnih odnosa između saradnika u vladi.

Joyce je dugo odbijao priznati vezu i dati ostavku, ali je, na koncu, kao pripadnik manje partije u koaliciji morao popustiti.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Australska policija nazvala napad nožem na biskupa Asirijske crkve terorističkim činom

PSBiH - Bilateralni odnosi BiH i Australije dobri, postoji prostor za njihovo unapređenje

Australija gradi najveću mornaricu od Drugog svjetskog rata

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'