Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 05.03.2018. 12:38 |

Tjedan psihologije u Hercegovini od 12. do 19. ožujka

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. ožujka (FENA) - U organizaciji Društva psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine - Podružnice psihologa Hercegovina u razdoblju od 12. do 19. ožujka ove godine, bit će upriličen treći po redu Tjedan psihologije u Hercegovini.

Kako Podružnica obuhvaća tri županije (Hercegovačko-neretvansku, Zapadnohercegovačku i Hercegbosansku županiju) aktivnosti su planirane u Mostaru, Širokom Brijegu, Ljubuškom i Tomislavgradu.

Cilj manifestacije je podizanje javne svijesti o ulozi psihologa u društvu te mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života, najavili su organizatori.

Aktivnosti u okviru Tjedna psihologije koncipirane su kroz predavanja i interaktivne radionice.

Raspon tema obuhvaćenih Tjednom psihologije u Hercegovini daje priliku za interdisciplinarnu suradnju i razmjenu znanja i ideja stručnjaka različitih profila te svih zainteresiranih za planirane teme.

Određene teme, vezane za odgojno-obrazovne radnike, te one koje su vezane za individualni razvoja mladih ljudi, održavat će se i u školama i vrtićima u obliku interaktivnih radionica za učenike, nastavnike, stručne suradnike i odgojitelje.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana