Bosna i Hercegovina

Zanimljive teme i predavači na predstojećem FMCG Summitu

SARAJEVO, 6. marta (FENA) - Četvrti FMCG Summit, koji će biti održan 12. aprila u Sarajevu, predstavit će mnoge zanimljive teme i predavače među kojima su i Jean-Jacques Vandenheede iz Belgije, te Matthew Brown iz Velike Britanije.

FMCG Summit, koji organizuju marketing agencije Altermedia i magazin InStore, osvrnut će se na trenutno stanje u sektoru robe široke potrošnje, bit će govora o novim perspektivama, inovacijama i rješenjima koja nude bolje prodajne rezultate, kao i o razvojnim potencijalima koji mogu potaknuti snažniji rast i bolju optimizaciju troškova poslovanja.

Neke od tema su kakva je budućnosti maloprodaje, koje su to nove potrebe kupaca, zašto treba obratiti više pažnje na vrijednosti brenda, promocije, kako unaprijediti optimizaciju procesa i digitalizaciju i slično.

FMCG Summit spada u obavezne događaje za sve proizvođače, trgovce, distributere, te stručnjake iz oblasti maloprodaje i marketinga ili sve one koji to žele postati, stoga se i ove godine očekuje dolazak oko 400 učesnika, kako iz BiH, tako i susjednih zemalja, najavili su organizatori.

(FENA) E.F.