Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 06.03.2018. 16:50 |

Čelik na Grbavici bez tri igrača i dva člana stručnog štaba

FENA

ZENICA, 6. marta (FENA) - Nogometaši Čelika na sutrašnjem gostovanju na Grbavici, u okviru 22. kola Premijer lige BiH, nastupit će bez šefa stručnog štaba Slavena Muse, i bez trojice nogometaša Fenana Salčinovića, Ognjena Đelmića i Marina Jurine.

Ekipu će, najvjerovatnije da vode treneri Jasmin Džidić i Asim Hrnjić, a na klupi neći biti ni trenera golmana Gorana Brašnića, što pokazuje da se kriza u vođenju kluba sa Bilina polja ne smanjuje.

U velikoj nervozi, nakon dva uzastopna poraza od ekipa Goška i Mladosti, sa kojima će igrati i u Ligi za opstanak, momčad Čelika pred teško gostovanje protiv Željezničara očekuje tešku utakmicu u kojoj bi i osvajanje jednog boda predstavljalo značajan uspjeh.

Sastav Čelika na Grbavici će pretrpjeti značajne promjene, a prva je igranje na desnoj strani nigerijskog igrača Paschal Onyedika Okolia, novog pojačanja iz turskog Bursaspora, dok bi na poziciji desnog krila ponovno zaigrao Toni Livančić, što pokazuje da će Zeničani igrati defanzivnije u trećoj prvenstvenoj utakmici ove godine.

Pred posljednju utakmicu, prije natjecanja u Ligi za opstanak, ekipa Čelika nalazi se na nezahvalnoj 11. poziciji na prvenstvenoj tablici s 13 osvojenih bodova, od moguća 63 boda iz dosadašnjih 21. kola.

Utakmica između Čelika i Željezničara igra se na stadionu Grbavica od 15 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Ivković: Utakmica kojom se produžuje ugovor ili dobija ispisnica

Ivković: Mi smo kući uvijek favoriti jer imamo navijače koje niko nema

Ivković: Nisam dobro pripremio momčad i preuzimam odgovornost za poraz

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta