Servisne informacije     | 07.03.2018. 14:50 |

U BiH sutra oblačno sa kišom prijepodne

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 7. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno sa kišom prijepodne. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Poslijepodne postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će, prijepodne, biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Tokom dana, postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 9 stupnjeva.

Danas je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u ostalim djelovima malo do umjereno oblačno.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Ivan-sedlo 6, Sokolac 9, Bugojno, Gradačac i Livno 10, Brčko, Doboj i Sarajevo 11, Bijeljina, Jajce, Trebinje i Tuzla 12, Banja Luka i Zvornik 13, Grude, Sanski Most, Široki Brijeg i Srebrenica 14, Mostar i Zenica 15, Stolac 17 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu