Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
FENA biznis     | 08.03.2018. 09:18 |

Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli

FENA Saopćenje

U povodu Dana žena Gorenje BiH i ovog 8. marta daruje žene i svoje vjerne kupce.

Na taj dan (četvrtak) Gorenje BiH će u Mostaru, Banja Luci, Tuzli i Sarajevu sponzorirati besplatnu vožnju na frekventnim gradskim linijama. U Sarajevu je to tramvajska linija br. 3, Ilidža - Baščaršija, u Mostaru autobuska linija br. 2, Skala-Centar -Industrijska zona Rodoč-Jesenica, u Tuzli autobuska linija br.19, Solina - El.škola – Siporeks, te u Banja Luci autobuska linija 17A, Centar- bolnica Paprikovac. Sve linije saobraćaju u blizini Gorenje studija u navedenim gradovima.

Osim toga, u sva četiri bh. grada Gorenje BiH će putem poklon grebalica podijeliti po 8 vrijednih darova iz Gorenje Beauty kolekcije aparata za ličnu njegu, a predviđena je i podjela dodatnih kupona/grebalica, gdje će dame imati priliku da dobiju dodatni rabat za kupovinu Beauty kolekcije. Kuponi se mogu iskoristiti do kraja marta u svim Gorenje studijima.

Gorenje grupa je među europskim liderima u proizvodnji kućanskih aparata s tradicijom dugom 67 godina. Unutar grupacije razvijene su dvije globalne marke (Gorenje i premium brand Asko) kao i šest lokalnih brandova kako bi korisnici u 90 zemalja diljem svijeta dobili tehnološki napredne, inovativne, energetski učinkovite i lijepo dizajnirane kućanske aparate koji pružaju jednostavan, intuitivan korisnički doživljaj i olakšavaju život.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

SSSBiH - Osmi mart, dan sjećanja na sve žene nad kojima se izvršeno nasilje

Fondacije Infohouse i Lara o Međunarodnom danu žena: Nema razloga slavlju

Dan žena - IKT sektor odlična prilika za smanjenje rodne neravnoteže u privredi

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta