Bosna i Hercegovina     | 16.03.2018. 16:30 |

Humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno' u Tomislavgradu

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 16. ožujka (FENA) - U galeriji Kulturno-informativnoga centra u Tomislavgradu u ponedjeljak, 19. ožujka, u 19 sati bit će otvorena putujuća humanitarna izložba "Pomozimo zajedno", koju organizira Humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać".

Kako je za kazala ravnateljica KIC-a Tomislavgrad Danijela Papić, na ovoj izložbi posjetitelji ce moći vidjeti 40 umjetničkih radova koje je za ovu humanitarnu izložbu darovalo 36 akademskih kipara, slikara te amatera iz BiH i Hrvatske.

Cilj izložbe, koja je već obišla neke gradove u zapadnoj Hercegovini, je upoznavanje stanovništva s projektom gradnje Doma fra Mladen Hrkać za smještaj osoba na liječenju u Zagrebu i pružanje potpore tom projektu.

Inače, projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a financijski ga podupire Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZ HB Mostar d.d.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HKD Napredak Mostar partner na europskom projektu

Zaklada fra Mladen Hrkać i Općina Ravno potpisuju sporazum o suradnji

Promocija knjige 'Služiti čovjeku-putokaz humanosti u medicini'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo