Servisne informacije     | 17.03.2018. 14:24 |

U BiH sutra oblačno sa kišom povremeno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje uglavnom pretežno oblačno vrijeme sa kišom povremeno i ponegdje. Padavine u jutarnjim satima i dio prijepodneva. Nove padavine se očekuju krajem dana i u noći sa nedjelje na ponedjeljak. U Hercegovini kiša, a u Bosni kiša koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Vjetar slab do umjeren, u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini južni i jugozapadni. Jutarnje temperature od 1 do 6, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 4 do 9, na jugu od 10 do 15 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno sa kišom povremeno. Intenzivnije padavine u večernjim satima. Jutarnja temperatura 4, a dnevna oko 8 stepeni.

Danas je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 2, Bihać 6, Gradačac, Ivan-sedlo, Prijedor i  Sanski Most 9, Banja Luka 10, Sokolac 11 i Brčko i Livno 12, Bijeljina 13, Bugojno, Doboj, Sarajevo-Bjelave i Zvornik 14, Grude i Široki Brijeg 15, Neum i Trebinje 16, Mostar 17, Tuzla 18 i Srebrenica 20, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta