Najave     | 20.03.2018. 12:05 |

Vlada Hercegbosanske županije zasjeda u četvrtak

FENA Saopćenje

LIVNO, 20. ožujka (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) održat će sjednicu u četvrtak, 22. ožujka, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Na sjednici će se razmatrati Prijedlog odluke o prihvaćanju Izvješća Agencije za privatizaciju HBŽ-a za 2017. godinu, Izvješće o realizaciji Programa utroška financijskih sredstava tekućih transfera za sport i kulturu za 2017. godinu te Prijedlog odluke o usvajanju Programa potpore za predlaganje projekata i programa u oblasti sporta za 2018. godinu.

Također, riječi će biti o Prijedlogu odluke o usvajanju Programa potpore za predlaganje projekata i programa u oblasti kulture za 2018. godinu te Prijedlogu odluke o davanju suglasnosti predsjedniku Vlade za potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Vlade i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) za produžetak trajanja Memoranduma.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o financiranju dovršetka rekonstrukcije županijske ceste R419a, dionica Lipa – Blidinje, te Prijedlog odluke o visini novčane naknade za državne službenike, namještenike i zaposlenike u MUP-a za 2017. godinu, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

U Vladi HBŽ-a upriličen prijam za novu Miss Hrvatske Tomislavu Dukić

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu