Bosna i Hercegovina     | 20.03.2018. 16:52 |

Radionica 'Žene u interkulturalnosti' 27. ožujka u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. ožujka (FENA) – Radionica za djevojke s područja Mostara na temu "Žene u interkulturalnosti" održat će se  u utorak, 27. ožujka u Mostaru, u okviru projekta Women’s Communication for Solidarity/WomCom, sufinanciranog kroz EU program Erasmus+.
 
 Program podrazumijeva set od 10 radionica koje će se provoditi u razdoblju do 29. travnja, a radionice organizira Agencija lokalne demokratije Mostar. O mjestu održavanja radionice organizatori će javiti naknadno.

Organizatori navode kako je zbog ograničenog broja sudionica potrebno poslati prijavu s imenom, prezimenom i dobi, te kontakt podacima na e-mail adresu Majda Šehić: majdaa_sehic@hotmail.com. Prijave su otvorene za djevojke u dobi od 18 do 30 godine do petka, 23. ožujka.

Sudionice će kroz program proći kroz tri seta radionica.
 Prvi set radionica su psihodramske radionice "Ja i moja kultura: interkulturalnost kao ključ za osobni rast i razvoj", koje se bave fenomenom interkulturalnosti, uz naglasak na način na koji kultura u kojoj živimo oblikuje našu osobnost, osjećaje i ponašanja.

 Drugi set radionica posvećen je primjeni teatarskih tehnika u aktivizmu, a vodit će ih profesor engleskog jezika i profesionalni plesač Goran Popović.

 Posljednji set radionica posvećen je temi "Povijest murala, od freske do grafita" tijekom koje će se sudionice baviti poviješću umjetnosti u iskazivanju značajnih poruka i aktivizma te imati priliku obići murale u Mostaru uz vodstvo profesorice likovnih umjetnosti Sabine Maslo.

Sudionice radionica će dobiti certifikate za sudjelovanje u radionicama, te će dio njih imati mogućnost sudjelovanja u ljetnom kampu na Jelsi, otok Hvar, u razdoblju od 10. do 20. svibnja, priopćeno je iz Agencije lokalne demokratije Mostar.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ured za borbu protiv korupcije ZDK - Radionica o izvještavanju o implementaciji planova integriteta

LDA Mostar organizira radionicu za mlade poduzetnike

U Mostaru radionica o stanju i problemima energetske tranzicije u BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'