Magazin     | 21.03.2018. 10:22 |

Objavljen program haloo Sarajevo beer festivala 2018

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. marta (FENA) - I ove godine organizatori Sarajevo beer festivala su se potrudili da tokom trodnevne ljetne zabave publika uživa uz sjajne koncerte domaćih, ali i regionalnih bendova.

Sedmo izdanje haloo Sarajevo beer festivala 21. juna otvorit će pop-rock grupa "Bombaj štampa", a nakon njih publiku će dodatno zagrijati "Letu Štuke" koji će uz prepoznatljive pjesme svirati i neke s predstojećeg albuma.

Energičnom svirkom prvu festivalsku noć će zatvoriti "Kultur Shock" predvođen Sarajlijom Srđanom Ginom Jevđevićem.

"Crvena jabuka" publiku će zabavljati 22. juna, a nakon njih uslijedit će dinamičan nastup hrvatskog hip-hop benda "Elemental". Pravu poslasticu za istinske ljubitelje elektronskog zvuka donosi "Faithless" (Dj set) uz "Sister Bliss", jednu od osnivačica te autoricu najvećih hitova te kultne elektronske grupe.

Posljednja noć, 23. juna, rezervisana je za pionire alternativne rock-scene "Obojeni program", te "Hladno pivo" koji ove godine slave 30 godina postojanja.

Festival će zatvoriti splitska grupa "TBF", koji obećavaju publici da im "ništa neće ovi dan pokvarit".

- Zadatak haloo mobilne mreže kao partnera Sarajevo Beer Festivala je da zajedno sa organizatorima svake godine pokušamo unaprijediti SBF u svim segmentima, a jedan od njih je i što kvaliteniji line up. Već sada možemo reći da smo uspjeli u tom zadatku i mi već sa nestrpljenjem očekujemo prve tonske probe i nastupe. Vidimo se na 7. haloo Sarajevo Beer Festivalu - poručili su partneri SBF-a.

Ulaznice za 7. haloo Sarajevo beer festival od 21. marta se mogu kupiti preko online ticket shopa kupikartu.ba po promo cijenama, 7 KM jednodnevna, a 15 KM trodnevna ulaznica. Ova akcija trajat će narednih mjesec dana, a broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen.

Organizatori napominju da će, kao i predhodnih godina, ulaz biti besplatan ukoliko se na Festival dođe do 18.00 sati.

U saradnji sa MUP-om KS, Festival će kao i prethodnih godina provoditi društveno odgovornu kampanju "Ako si pio, ne vozi", čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih, o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola, saopćeno je iz Press službe Sarajevo beer festivala.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Dan nezavisnosti BiH nizom sadržaja biće obilježen u BPK Goražde

Poziv za sudjelovanje u edukativnom programu 'Heroine u STEM-u'

KSB: Prioritet Vlade u 2024. bit će projekti od interesa za kanton i općine

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta