Najave     | 26.03.2018. 15:40 |

U Travniku promocija knjiga profesora Sabahudina Hadžialića

FENA Saopćenje

TRAVNIK, 26. ožujka (FENA) - Promocija knjiga "World As Global Sin" i "Medijska pismenost vs. političke manipulacije" profesora, Doc.dr. sci. Sabahudina Hadžialića održati će se u subotu, 31. ožujka, s početkom u 14 sati, u Travniku.

"World As Global Sin" - knjiga znanstvenih eseja na engleskom jeziku objavljena sječenju 2018. u SAD-e u izdanju Eurasia Review, časopisa i think tanka iz Sjedinjenih Američkih Država.

"Medijska pismenost vs. političke manipulacije'' je knjiga na našem jeziku objavljena u ožujku 2018. u izdanju Internacionalnog univerziteta Travnik.

Hadžialić je bio student postdiplomskih i doktorskih studija na IUT-u. Objavio je 24 knjiga u svojoj karijeri kao znanstvenik i pisac. Predavač je na svim ciklusima studija pri Fakultetu za medije i komunikacije IUT-a, a profesor je i na postdiplomskom studiju Fakulteta komunikacijskih nauka UNINETTUNO Sveučilišta UNINETTUNO u Rimu.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

FMON - Bibliotekama u Novom Travniku i Travniku darovana naučna i stručna literatura

Veleposlanik Velike Britanije posjetio Središnju Bosnu (VIDEO)

Manifestacija 'Dani šejha Abdulvehaba Ilhamije Žepčaka 2023' počinje u petak i traje do 22. prosinca

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!