Ekonomija     | 28.03.2018. 11:54 |

Kreirana online platforma za prijavu projekata na Sarajevo Business Forumu 2018

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. marta (FENA) - Radi još obimnijeg i kvalitetnijeg poslovnog umrežavanja, u pripremi 9. Sarajevo Business Foruma organizatori su kreirali online platformu posvećenu predstavljanju kompanija, projekata i povezivanju učesnika i prije održavanja, kao i tokom same konferencije.

Putem nove web stranice www.sbf.talkb2b.net svi koji su se već registrirali kao učesnici predstojećeg SBF-a, koji će 25. i 26. aprila biti održan u Sarajevu, mogu kreirati svoj profil i unijeti podatke o kompaniji i projektu s kojim apliciraju te unaprijed zakazati B2B sastanke s potencijalnim investitorima.

Projekti mogu biti nominirani iz oblasti poljoprivrede, energetike, turizma, nekretnina, infrastrukture, IT industrije, sporta i kulture, finansija, kao i drugih industrija, a sve dodatne informacije dostupne su putem e-maila projekti@sarajevobusinessforum.com.

Registraciju na online platformu moguće je obaviti u svega nekoliko minuta, a svi prijavljeni imaju mogućnost slanja poruka i dijeljenja dokumenata. Korisnicima je na raspolaganju i pretraživač putem kojeg mogu pronaći upravo one učesnike Foruma, investitore, koji su zainteresirani za projekte iz oblasti koju predstavljaju.

Tokom trajanja Foruma, korisnici platforme imat će pristup ličnom rasporedu sastanaka, kao i izvještaj o održanim sastancima nakon završetka 9. Sarajevo Business Foruma, saopćeno je.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Otvorena online registracija za 13. Sarajevo Business Forum

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

SBF - Podsticanje investicija i rasta u sektoru turizma

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo