Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Servisne informacije     | 29.03.2018. 16:56 |

Duža zadržavanja u ulazu u BiH na GP Bosanski Brod

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. marta (FENA) - Pojačan je promet vozila i duga zadržavanja pri ulazu u BiH na GP Bosanski Brod.

Na ostalim graničnim prijelazima promet vozila povremeno je pojačan, ali se ne čeka duže od 30 do 40 minuta.  

Na autoputu A-1 dionici Sarajevo zapad-Lepenica zbog aktivnog klizišta, saobraćaj je u tunelu Igman, kao i na mjestu radova, preusmjeren iz vozne u preticajnu traku. Radovi na sanaciji klizišta izvode se i na  lokalitetu Treševine, na dionici A-1 Sarajevo sjever - Sarajevo zapad, zbog čega je saobraćaj usporen. 

Zbog sanacionih radova na vijaduktu Briješće na magistralnom putu M-17 Rajlovac-Stup saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na kružni tok (rotor) u ulici Safeta Zajke.

Na magistralnom putu M-14.1 Bosanska Gradiška-Bosanska Dubica u mjestu Gašnica, nakon povlačenja vode kolovoz je mjestimično sužen. 

Zbog učestalih odrona izdvajaju se putevi: Sarajevo-Foča, Bihać-Bosanska Krupa, Konjic-Mostar, Donji Vakuf-Jajce-Banja Luka, Bugojno-Novi Travnik, Rogatica-Višegrad i Turbe-Karanovac.

Za teretna vozila preko 3,5 tone saobraćaj je obustavljen na magistralnom putu M-14.1 Bosanski Brod-Velika Brusnica, kao i na regionalnom putu R-419 Rakitno-Blidinje. 

Zbog minerskih radova danas do 17.00 mogu se očekivati kraće obustave saobraćaja (do pet minuta) na magistralnom putu M-4 Doboj-Tuzla (Poljice-Gavrići) na lokalitetu kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Izvještaj Svjetske banke - Širi se jaz između bogatih i siromašnih

Svjetska trgovinska organizacija predviđa oporavak trgovine

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Nemila-Zenica i preusmjeren kroz Nemilu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'