Bosna i Hercegovina     | 03.04.2018. 15:33 |

Veleposlanik Republike Francuske posjetio Graničnu policiju BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. travnja (FENA) - Pomoćnik direktora za organizaciju i operacije Granične policije (GP) BiH Slobodan Krstić i načelnik Ureda direktora Radiša Samardžija primili su u utorak u Sarajevu veleposlanika Republike Francuske u BiH Guillaumea Roussona.

 Tijekom sastanka bilo je riječio stanju sigurnosti i aktualnoj situaciji u vezi s ilegalnim migracijama preko teritorije BiH i procedurama GPBiH nakon otkrivanja ilegalnih migranata. 

 Tom prigodom pomoćnik Krstić prezentirao je organizaciju, funkcioniranje, nadležnosti i rezultate rada ove policijske agencije kao i aktualne projekte.

 Istaknuo je kako ova policijska agencija ulaže znatne napore u cilju osiguravanja uvjeta što efikasnijeg provođenja granične kontrole i u borbi protiv svih oblika prekograničnog kriminala.

 Tijekom sastanka zaključeno je da će suradnja između GPBiH i Veleposlanstva Republike Francuske u BiH biti dodatno unaprijeđena u svim segmentima rada, posebno u razmjeni informacija, borbi protiv prekograničnog kriminala i terorizma, sprječavanju ilegalnih migracija te kroz podršku Veleposlanstva Republike Francuske u BiH u specijalističkim obukama za pripadnike GPBiH, priopćeno je iz GPBiH.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Brigadni general Oružanih snaga BiH Mirsad Ahmić sa suradnicima posjetio Konjic

Milas u petak u Novom Travniku, sastat će se s načelnikom te obići Dom zdravlja i Srednju školu

Kuprešaković u studijskom posjetu OLTIM-u u Parizu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta