Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 04.04.2018. 12:08 |

Nastavlja se Regionalna ragbi liga, Čelik domaćin selekciji Dalmacije

FENA

ZENICA, 4. aprila (FENA) - Narednog vikenda nastavlja se natjecanje u okviru Regionalne ragbi lige, a ragbijaši zeničkog Čelika domaćini su selekciji Dalmacije, ekipi koju čine igrači dva dalmatinska tima, Ragbi kluba Makarska i Ragbi kluba Sinj.

Za utakmicu Čelik - Dalmacija vlada veliko interesovanje, jer se radi o ekipama koje se dugo godina bore za međusobni prestiž, ali imaju i odlične prijateljske odnose. Nakon ovog susreta odigrat će se i prijateljske utakmice polaznika Ragbi škole Čelika sa vršnjacima iz Makarske i Sinja.

Regionalno ragbi prvenstvo predstavlja već tradicionalno takmičenje u okviru ragbija XV, a ove sezone nastupaju ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, te ekipe Čelik iz Zenice,  Nada iz Splita, selekcija Dalmacija, selekcija Zagrebačkog ragbi saveza i Ragbi klub Ljubljana. 

Utakmica Regionalne ragbi lige između Čelika i selekcije Dalmacija igra se na glavnom terenu stadiona Kamberovića polje, 7.aprila od 16 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

NK Čelik od Grada Zenica traži pola miliona KM u cilju deblokade računa

Čelik zvanično otkazao i utakmicu protiv Posušja te će biti izbačen u niži rang

Bulajić: Nemam više snage za ovaj posao, ali nemam kome predati Čelik

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta