Bosna i Hercegovina     | 06.04.2018. 10:56 |

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio općinu Odžak

FENA Saopćenje

ODŽAK, 6. travnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara u petak je posjetio općinu Odžak i tom prigodom razgovarao s načelnikom Jakovom Ivankovićem o aktualnim projektima koji su od posebne važnosti za stanovnike općine Odžak.

Načelnik Ivanković je upoznao Predsjednika Federacije BiH s aktualnim događanjima u općini te istaknuo dobre političke odnose i uredno funkcioniranje općinske vlasti.

Posebno se osvrnuo na projekt izgradnje autoceste na koridoru Vc, koji će znatno rasteretiti promet u općini te ju povezati s koridorima i magistralama europskih cesta. Ovaj projekt značajan je i zbog teretnog prometa koji se odvija na sjeveru BiH, kao i zbog sigurnosti prometa u općini Odžak.

Istaknuo je i projekte izgradnje mosta na rijeci Savi u Svilaju i graničnog prijelaza čijom realizacijom će se ubrzati protok roba i putnika između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara je istaknuo kako je potpora viših razina vlasti, u vidu financiranja infrastrukturnih projekata, neophodna za ostvarivanje što boljih uvjeta za život u svim lokalnim zajednicama, te izrazio punu potporu u realizaciji planiranih infrastrukturnih projekata u općini Odžak.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Bećirović - Labib: Belgija važan partner na putu BiH ka evropskim i euroatlantskim integracijama

Delegacija Svekineskog narodnog kongresa u PSBiH - Jačati privredne i druge veze BiH i Kine

Brkić: Za BiH od ogromnog značaja da dobije pozitivnu odluku o pokretanju pristupnih pregovora

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo