Servisne informacije     | 09.04.2018. 14:21 |

Više oblačnosti sutra u Hercegovini, u Bosni sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. aprila (FENA) - Više oblačnosti sutra će biti u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne gdje u jutarnjim satima može pasti malo kiše.

U većem dijelu Bosne bit će sunčano uz umjerenu naoblaku. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stepeni. Najviša dnevna između 16 i 22 stepena.

U Sarajevu sutra će biti sunčano uz umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 9 stepeni, a najviša dnevna oko 20.

U Bosni i Hercegovini danas je prijepodne bilo preteženo sunčano vrijeme. Slaba kiša je registrovana u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne.

Temperature zraka u 14.00 sati: Livno 15 stepeni Široki Brijeg 17, Grude i Ivan-sedlo 18, Neum 20, Bihać, Bugojno, Sokolac i Trebinje 21, Jajce, Mostar, Sarajevo i Stolac 22, Sanski Most 24, Banja Luka, Gradačac i Prijedor 25, Bijeljina, Tuzla i Zenica 26, Doboj i Zvornik 27, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo