FENA.BIZ

Posjeta igrača FK 'Sarajevo' i FK 'Željezničar' BBI banci - ISPRAVKA

Saopćenje

 Poštovani,

Molim vas da u saopćenju koje smo ranije poslali ispravite titulu za Harisa Hajdarevića, umjesto kapiten Željezničara treba da stoji igrač

  

Posjeta igrača FK „Sarajevo“ i FK „Željezničar“ BBI banci 

BBI banka potpisala je ugovor o nastavku saradnje i podrške fudbalskim klubovima "Sarajevo" i "Željezničar", a danas su predstavnici i igrači ova dva kluba posjetili BBI banku i njene zaposlenike i najavili održavanje sarajevskog derbija u nedjelju 15. aprila. 

„Očekivanja su velika iz jedan i za drugi klub budući da ova utakmica znači titulu. Vidjet ćemo šta će se desiti u nedjelju. Ne odlučuje ni mjesto na tabeli niti bilo šta drugo, to je utakmica u kojem rezultat može odrediti samo jedan potez. Koristim tako ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže i da to ponovo bude praznik za ovaj grad“, kazao je Krste Velkoski, kapiten Sarajeva.  

Iz protivničke ekipe najavljuju da će u nedjelju dati svoj maksimum: 

„Nadamo se korektnoj utakmici. Kao što je već rečeno, derbi je fudbalski praznik u državi. Također koristim ovu priliku da pozovem sve navijače da nas podrže, a mi obećavamo da ćemo dati svoj maksimum“, kazao je Haris Hajdarević, igrač „Željezničara“. 

Direktorica marketinga i komunikacija FK Sarajevo Anela Potura istakla je: „FK Sarajevo je itekako zadovoljan saradnjom sa BBI bankom. Tim povodom, želimo da vam se zahvalimo što ste primjer drugima kao kompanija koja je društveno odgovorna. U odnosu na druženja koja FK Sarajevo i FK Željezničar često zajednički organizuju, ovo je drugačije, budući da je ovo prvi put da zajedno dođemo u prostorije kompanije koja je zajednički partner.“ 

U povodu predstojećeg derbija predsjednik Uprave BBI banke Amer Bukvić izjavio je: 

„Kada igraju Sarajevo i Željo, BBI banka je uz oba kluba, jer bez obzira na to ko odnese pobjedu, BBI banka je pobjednik“ Emir Dobrača, marketing menadžer FK Željezničara zahvalio se menadžmentu i svim zaposlenim BBI banke. 

„Drugu godinu zaredom se uspješno odvija partnerstvo između BBI banke i FK Željezničar. Ove godine će FK Željezničar uzeti učešće  sa tri projekta na Sarajevo Business Forumu“.  

Bordo klub dočekuje Željezničar na Koševu u nedjelju, 15.4. 2018. sa početkom u 16.30 sati. 


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

 

BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.