Sport     | 12.04.2018. 12:43 |

Podrška Općine Centar perspektivnim, mladim i uspješnim sportistima

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. aprila (FENA) - U Općini Centar danas je orgniziran prijem za perspekitvne, mlade i uspješne sportiste iz ove općine - plivačicu Nejlu Karić, džudistkinju Larisu Cerić, te karatašicu i karataša Mirnesu Bektaš i Nedima Kavazovića.

Uime načelnika Općine Nedžada Ajnadžića, sportiste je primio savjetnik Mustafa Resić koji im je uručio odluke o izdvajaju novčana sredstva iz općinskog budžeta kao nagradu za postignute rezultate, saopćeno je iz Općine Centar. 

Resić je čestitao na postignutim rezultatima sportistima i naglasio da su oni najbolji predstavnici Bosne i Hercegovine u svijetu.

- Preko vas mi komuniciramo s razvijenim demokratskim društvima. Iskreno se radujemo svakom vašem uspjehu i želim vam još mnogo kvalitetnih takmičenja na kojim ćete na najbolji mogući način predstavljati svoju domovinu. Općina Centar će u skladu sa finansijskim mogućnostima nastaviti podržavati naše uspješne sportiste - naglasio je Resić.

Sportisti su zahvalili na ovoj pomoći napomenuvši da je i u proteklim godinama Općina Centar finansijski podržala njihove pripreme i put na međunarodna takmičenja.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Veći dio Sarajeva danas bez vodosnabdijevanja, cisterne sa pitkom vodom na lokalitetima MZ

Sutra veliki dio grada bez vodosnabdijevanja, cisterne sa pitkom vodom na lokalitetima MZ

Šetnja sarajevskih učenika povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo