Kultura     | 16.04.2018. 10:26 |

Jasmin Geljo o 'Audiciji': Posjetioci u BKC-u će biti iznenađeni

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. aprila (FENA) - Kultna "Audicija“ vraća se u Bosnu i Hercegovinu, a zbog velikog interesa publike ponovo će stati pred sarajevsku publiku 20. aprila u Bosanskom kulturnom centru.

Glumačku postavu, na čelu s producentom Adnanom Mundžićem, čine Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević i Jasmin Geljo.

Glumac Jasmin Geljo se raduje ponovnom nastupu u Sarajevu, te podsjeća da su na premijeri tri puta 'napunili' Skenderiju, a sada je red na Bosanski kulturni centar.

- Posjetioci koji su bili u Skenderiji, a dođu i u BKC bit će iznenađeni koliko ima novih detalja. Scena je intimnija u manjim prostorima i sigurno da je ljepše i za nas i za publiku – kaže Geljo.

Kako su saopćili organizatori, u domu "Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru 19. aprila, ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz omiljene likove Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku...

Geljo je najavio i novi film koji je u pripremi, a pored toga što je napisao scenarij, u njemu će igrati jednu od glavnih uloga.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Audicija za predstavu 'Macbeth' Williama Shakespearea

Audicija za mlade od 15 do 25 godina za novu predstavu Studio Teatra

Audicija za Balet NP Sarajevo u Beogradu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo