Najave     | 16.04.2018. 15:03 |

Smotra mostarskoga sveučilišta u Orašju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. travnja (FENA) - Sveučilište u Mostaru, u suradnji s mjerodavnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Orašju 17. travnja u Školskom centru fra Martina Nedića u 9 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstaviti: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa.

Sveučilište u Mostaru je, također, maturantima olakšalo odluku o izboru studija informacijama dostupnim putem društvenih mreža, mobilnom aplikacijom te virtualnom šetnjom.

Do sada je smotra održana u Zapadnohercegovačkoj, Hercegbosanskoj i Srednjobosanskoj županiji, a završna smotra bit će organizirana u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Na dan održavanja smotre u Orašju, članovi uprave i Senat Sveučilište u Mostaru boravit će u Posavskoj županiji, gdje će održati sastanke s predstavnicima općinskih i županijskih vlasti s obzirom kako je jedan od strateških ciljeva zadržati Sveučilište u Posavini, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Koji su ključni problemi visokog obrazovanja u FBiH?

Završen SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023.

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana