Kultura     | 21.04.2018. 15:09 |

Upriličen koncert HKUD 'Dinara' u Dubrovniku

FENA Mario Loncar

LIVNO, 21. travnja (FENA) - HKUD 'Dinara' iz Livna u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, u petak je ispred crkve Sv. Vlaha u Dubrovniku, održalo koncert pod nazivom 'Kultura ne poznaje granice'.

Iz sastava HKUD 'Dinara' na koncertu su nastupili Gradska limena glazba, Gradski harmonikaški orkestar i Ženska vokalna skupina. Tom prilikom publici u Dubrovniku, Dinarine sekcije predstavile su se bogatim repertoarom djela iz klasične i filmske glazbe, pop-rock, zabavne, klasične evergreen-e, dalmatinske, starogradskih pjesama i sevdalinki.

Njihov nastup u Dubrovniku , kažu , samo je jedna od planiranih aktivnosti njihovog projekta, a već krajem svibnja društvo je gost na kulturnoj manifestaciji 'Vridne ruke Zagore, obale i škoja' koja se održava u Trogiru.

Projekt s kojim su nastupili u Dubrovniku 'Kultura ne poznaje granice' je pokrenut početkom 2018. godine. Svrha projekta je da promovira kulturu i običaje grada Livna, turističku ponudu grada Livna i Bosne i Hercegovine, te  da ojača međunarodnu suradnju sa susjednim državama na polju kulture.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Dogodilo se na današnji dan

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

Ramazan u Mostaru: U Kulturnom centru Mostar-Sjever održan predramazanski koncert

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana