Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 21.04.2018. 16:49 |

Fed Cup - Ivanić bodrio bh. teniserke u Atini

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. aprila (FENA) - Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i Branko Dokić, ambasador BiH u Grčkoj, pratili su današnji susret Fed Cupa između selekcija BiH i Egipta u Atini.

Visoki zvaničnici BiH s tribina su dali podršku bh. teniserkama u borbi za ostanak u Grupi II svjetskog šampionata, te im čestitali pobjedu nad ekipom Egipta.

- Zahvalni smo za podršku, kao i na gostoprimstvu koje nam je pružio ambasador Dokić kao naš domaćin ovdje u Atini - rekao je Senad Hadžimešić, direktor Teniskog saveza BiH.

Danas je Nefisa Berberović dobila prvi meč, drugi je Dea Herdželaš predala zbog povrede ramena, a konačni rezultat postavile su Anita Husarić i Jelena Simić pobjedom u dublu, što je našoj selekciji osiguralo ostanak u istom rangu takmičenja naredne sezone, saopćeno je iz Teniskog saveza BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Danas počinje teniski turnir Foča Open

Džumhur poražen na startu Challenger turnira u Splitu

Fatić poražen u šesnaestini finala Challenger turnira u Splitu

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana