Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Ekonomija     | 24.04.2018. 14:50 |

Šarović na Sarajevo Business Forumu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. aprila (FENA) - Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović učestvovat će na Sarajevo Business Forumu, koji će sutra i prekosutra biti održan u Sarajevu.  

U okviru foruma, ministar Šarović održat će niz bilateralnih sastanaka sa delegacijama vlada Srbije, Slovenije, Libije, Kraljevine Maroko, Kraljevine Saudijske Arabije i Omana.

Također, ministar će u okviru učešća na Forumu biti panelist o temi "Regionalno ekonomsko područje - ka uspjehu sa EU". 

Sarajevo Business Forum je poslovno-investicijska konferencija jugoistočne Evrope, kreirana kao platforma za poslovno umrežavanje, s jedinstvenim ciljem ekonomskog razvoja regiona.

Konferencija će kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta, pružajući im priliku da se informiraju o poslovnim prilikama i mogućnostima ulaganja u BiH, saopćeno je iz Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Zeyoudi na SBF: Radujemo se nastavku saradnje i novim konkretnim projektima

Bećirović: SBF najvažniji investicioni i poslovni događaja u ovom dijelu Evrope

Nikšić: Brojne prilike za investicije u Bosni i Hercegovini

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'