Regija     | 24.04.2018. 16:23 |

Podgorica: Uhićen zbog sumnje da je ubio psa

FENA Mladenka Krilic

PODGORICA, 24. travnja (FENA) - Podgorička policija uhitila je N.R. (33) koji je osumnjičen da je ubio jednog i ranio drugog psa u Piperima, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra sigurnosti Podgorica (Crna Gora) su u ponedjeljak postupajući po prijavi građanina da je N.R. (33), u mjestu Piperi – Baći, usmrtio jednog psa, a drugog psa ranio, izvršili pretres kuće koju koristi spomenuti, prenose podgorički mediji.

-Prilikom pretresa policijski sužbenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke "CZ" cal. 12 mm, pušku marke "M 48", cal. 7,9 mm, obje u ilegalnom posjedu, kao i 53 komada municije raznog kalibra - navedeno je u današnjem priopćenju iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužitelj u Osnovnom državnom tužiteljstvu koji je naložio da se N.R. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa te kazneno djelo nedozovoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Više od polovine građana Crne Gore vjeruje da se za glasanje dobiva novac - istraživanje

U Crnoj Gori i Srbiji obilježena 25. obljetnica početka NATO udara

Slabiji potres u Crnoj Gori

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo