FENA biznis     | 07.05.2018. 12:21 |

Addiko Bank - Poslovnica Vitez na novoj atraktivnoj lokaciji

FENA Saopćenje

Addiko Bank nastavlja provođenje strategije optimizacije poslovne mreže, što podrazumijeva i preseljenje postojećih poslovnica na ljepše i atraktivnije lokacije. Od ovog mjeseca klijenti sa područja Viteza usluge Addiko banke mogu dobiti na novoj, atraktivnoj lokaciji – PC 96, u sklopu tržnog centra GMS, u modernim prostorima u potpunosti prilagođenim potrebama klijenata i zaposlenika.

„Tokom prošle godinu radili smo na optimizaciji naše poslovne mreže. Otvorili smo neke nove poslovnice ili postojeće relocirali na bolje i atraktivnije lokacije. Nastavljamo u istom tonu i ove godine. Poslovnica Vitez ima zavidnu bazu klijenata i ambiciozne planove za širenje svojih aktivnosti pa je tako i donesena odluka da ova poslovnica zaslužuje i bolji prostor koji će moći odgovoriti tim izazovima“, rekla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Svi novi klijenti sa područja Viteza mogu do kraja maja iskoristiti pogodnosti akcije "Postanite Addiko", te otvaranjem računa i ugovaranje nekog od paketa računa dobiti 50 KM dobrodošlice. Podsjećanja radi, Addiko banka u okviru ove kampanje svim klijentima nudi mogućnost da nakon godinu dana, ukoliko ne budu zadovoljni uslugom banke, osim poklona dobrodošlice u iznosu od 50 KM dobiju i dodatni poklon od 20 KM.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8:00 do 16:00, a subotom od 8:00 do 13:00.

U sklopu poslovnice je i bankomat u 24-satnoj zoni, a Addiko Bankomat je klijentima dostupan i na staroj lokaciji poslovnice u Vitezu u ulici Stjepana Radića br. 6.

Emir Jildizlar
Menadžer korporativnih komunikacija
Corporate communication manager

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Završen drugi ciklus programa Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo