Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Najave     | 07.05.2018. 21:20 |

Sastanak Mreže za civilnu zaštitu Saveza općina i gradova FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. svibnja, (FENA) - Savez općina i gradova Federacije BiH organizira sastanak Mreže za civilnu zaštitu Saveza općina i gradova Federacije BiH i Konferenciju o prevenciji i pripremljenosti na šumske požare u požarnoj sezoni 2018. godine.
 
Sastanak i Konferencija će se održati u srijedu 9. svibnja, u 10 sati, u hotelu Garden City u Konjicu. Izjave za medije su predviđene u 9.45 sati.

Sastanak i konferencija se organiziraju u sklopu regionalnog projekta Izgradnja urbane otpornosti u jugoistočnoj Europi – akciona mreža (SEE URBAN) koji zajednički financiraju Europska unija i  Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP). Na sastanku i konferenciji sudjelovat će odgovorne osobe iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede FBiH, Federalne uprave civilne zaštite, kao i s nižih razina vlasti, te predstavnici UNDP-a.
 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana