Stranačke aktivnosti     | 15.05.2018. 14:38 |

Saopćenje SDPBiH

FENA Saopćenje

Kao što je javnost već upoznata, osim glasanja na redovnim biračkim mjestima, SDP BiH je omogućio svojim članovima da glasanje na Referendumu obave i elektronskim putem, kao i putem mobilnih timova.  

Referendumska komisija Socijaldemokratske partije BiH danas je izradila uputstvo za elektronsko glasanje na predstojećem Referendumu. 

Jednako kao i za elektronsko glasanje glasanje na Referendumu o kandidatu za člana Predsjedništva BiH se može izvršiti i putem mobilnih timova. 

Za one članove koji se opredijele za elektronsko glasanje ili glasanje putem mobilnih timova od danas teku rokovi za prijavu, a krajnji datum je 21.maj. 

Referendum članstva SDP-a o izboru kandidata za člana Predsjedništva BiH održat će se u periodu od 24. do 26. maja, u terminu od 9 do 18 sati. Biračka mjesta će biti otvorena širom BiH, a pravo glasa ima 42.735 članica i članova. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

SDP-Pozivamo sve političke činitelje da prihvate odluku visokog predstavnika kao pozitivan iskorak

Saopćenje za javnost SDPBiH

Saopćenje za javnost SDPBiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom