Stranačke aktivnosti     | 15.05.2018. 17:06 |

Saopštenje DF-a

FENA Saopćenje

U opštoj ofanzivi naše "braće po ljevici" (čitaj:SDP-a) na pridobijanju kadrova Demokratske fronte prešla se granica ikakvog ukusa i počele neistine provlačiti kao vijesti, uz, moramo priznati, zavidnu koordinaciju sa pojedinim medijima. 

Najnovija neistina, danas plasirana na brojnim portalima kaže kako je još jedan DF-ovac prešao u SDP. Ovaj put riječ je o gospodinu Enesu Eminiću iz Sanskog Mosta. Bomba!Raspad DF-a! 

Istina, ako je više iko želi da čuje je slijedeća: 

Gospodin ili drug Eminić 31.07.2017, prilikom provođenja reevidencije članstva izjasnio se da više nije naš član! Šestog dana mjeseca septembra iste te godine brisan je iz evidencije, a odluka o tome uručena mu je 12.09.2017. putem BH Pošte. 

Istina jeste da je gospodin Eminić imao našu i SDP-ovu podršku na izborima za načelnika opštine i da je osvojio respektabilan broj glasova. To su činjenice. Priča o "volu i kili mesa" ne zaslužuje naš komentar. Ova ofanziva protiv DF-a i njegovog predsjednika, koja je koordinirana i ne stiže samo sa jednog mjesta - ponovo nas uvjerava da smo, izgleda, mnogo značajniji nego što to sami o sebi mislimo i daje nam dodatnu snagu da istrajemo u toj sve prljavijoj borbi.Nadamo se da nas naši odani članovi,simpatizeri i građani razumiju, da su svjesni da udaramo tamo gdje je najtvrđe - na kriminal i korupciju i da će to znati cijeniti i u oktobru mjesecu. Mi odustati nećemo!

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

DF

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte USK

DF: Presuda ESLJP po apelaciji Kovačevića simbolizira decenijsku borbu za jednakopravnost građana

Saopćenje za javnost DF

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo