Bosna i Hercegovina     | 15.05.2018. 18:34 |

MUP HBŽ-a za nabavu oružja izdvaja 400 tisuća KM

FENA Mario Loncar

LIVNO, 15. svibnja (FENA) - Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Hercegbosanske županije (HBŽ) u ovoj godinu za nabavu oružja za policijske službenike planira izdvojiti 400 tisuća konvertibilnih maraka.

Kako je istaknuto u Planu nabave Ministarstva unutarnjih poslova za 2018. godinu, iz Proračuna Hercegbosanske županije za nabavu policijskih odora za policijske službenike MUP planira izdvojiti 120 tisuća KM, za obuću policijskih službenika 80 tisuća KM, uredsku opremu 180 tisuća KM, računalnu opremu 30 tisuća KM, te za materijal za održavanje zgrada 175 tisuća KM.

Ove godine je planirano i uređenje unutrašnjosti zgrade MUP-a u vrijednosti od 100 tisuća KM, dok se 70 tisuća KM planira utrošiti za vanjsko uređenje u sklopu kojeg će biti uređeno i spomen obilježje ispred zgrade. Po 10 tisuća KM planira se izdvojiti za uređenje zgrada Policijskih uprava u Tomislavgradu i Drvaru, dok će se za uređenje kruga zgrade Policijske postaje u Kupresu izdvojit šest tisuća KM.

Za gorivo i lož ulje planira se iz Proračuna izdvojiti 210 tisuća KM, dok se za administracijski materijal planira izdvojiti 75 tisuća KM, s tim da se tri tisuće KM izdvaja za liječenje policajca Žarka Bošnjaka koji je ranjen tijekom oružane pljačke Intesa Sanpaolo banke u Drvaru u ožujku prošle godine.
 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

MUP Srbije pozvao medije da ne objavljuju netočne i neprovjerene informacije o nestanku djevojčice

U prometnoj nesreći u Mostaru teško ozlijeđena 74- godišnja pješakinja

Kosovskog državljanstva se za 16 godina odreklo oko 57.000 građana

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo