Bosna i Hercegovina     | 15.05.2018. 19:03 |

Pokradene klupe i stolovi uz edukativne panoe i promatračnice za ptice

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 15. svibnja (FENA) - Klupe i stolovi za odmor koje je Udruga 'Naša baština' u suradnji s Ornitološkim društvom 'Naše Ptice' postavila zajedno s info pločama na lokalitetu Ždralovac u Livanjskom polju otuđeni su, potvrđeno je iz navedene udruge koja je slučaj prijavila nadležnoj Policijskoj upravi.

Inače, članovi udruge 'Naša baština' postavili su u listopadu prošle godine edukativne panoe i promatračnice za ptice na lokacijama oko Duvanjskog polja i Buškog blata na prostoru općine Tomislavgrad kao rezultat suradnje ove udruge s ornitološkim društvom 'Naše ptice' i s međunarodnim partnerima Euronatur i fondacijom MAVA. 

Kako su kazali iz udruge 'Naša baština', postavljanje ovakvih panoa urađeno je i na drugim krškim poljima u Hercegbosanskoj županiji. Nove edukativne ploče postavljene su u Mandinu Selu na Duvanjskom polju označavajući nedaleku Mandinu gradinu, Liskovači na Buškom blatu, te Ždralovcu i Velikom Prologu na Livanjskom polju. 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Federalni ministar za pitanja branitelja posjetio Hercegbosansku županiju

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu