Ekonomija     | 22.05.2018. 16:33 |

Idući vikend 5. sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018"

FENA Marija Augustinovic

JAJCE, 22. svibnja (FENA) - Peti sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2018" bit će održan sljedećeg vikenda, 26. i 27. svibnja, a ova manifestacija označit će početak ljetne turističke sezone u Jajcu.

Direktor Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Jajce Mijat Saraf kazao je Feni da će Sajam, koji će biti održan u centru grada, okupiti pedesetak izlagača, među ostalima, proizvođače eko proizvoda, predstavnike turističkih agencija te hotelijere i ugostitelje iz svih gradova BiH i inozemstva.

- Ove godine imamo zaista veliki broj izlagača i vjerujem kako će sajamska ponuda, te planirani kulturno-zabavni program, privući veliki broj posjetitelja u Jajce - kazao je Saraf.

Cilj ovog sajma je promoviranje turističkih potencijala Jajca, ekološke hrane te razmjena iskustava, a svečanost otvaranja biti će upriličena u subotu u 11 sati, na platou ispred Doma kulture u Jajcu.

Sajam se održava u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, te pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Festival duhovne poezije i muzike 'Plivske omahe' od 6. do 12. svibnja u Jajcu

Ministrica Pozder: Turizam je naša ekonomska prilika i moramo je zgrabiti

Avanturistički park Peć Mlini i Ravlića pećina privlače sve veći broj turista (VIDEO)

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu