Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 22.05.2018. 18:21 |

Wanda: Nekoliko timova žele platiti 110 miliona eura za Icardija

FENA Internet

MILANO, 22. maja (FENA) - Supruga nogometaša Intera iz Milana Maura Icardija, koja je ujedno i njegova agentica, Wanda Nara, izjavila je da su pojedini veliki klubovi u Evropi spremni platiti igračevu klauzulu od 110 miliona eura, ali je navela da je igračev prioritet milanski gigant.

Nogometaš je na iznenađenje mnogih izostavljen sa spiska putnika argentinske reprezentacije koji će ići na SP u Rusiju iako je ove sezone postigao 29 golova u prvenstvu i ponio titulu najboljeg strijelca Serije A.

- Postoje neki veliki klubovi koji su spremni platiti klauzulu koja je visoka, ali kada pogledate kakve svote cirkuliraju to i nije tako spektakularno. Njegov prioritet je Inter - rekla je Wanda za 'Radio Metro'.

Otkupna klauzula od 110 miliona eura važi do početka juna.

Među najzainteresiranijim timovima za Icardija su Real Madrid, Paris Saint-Germain i Bayern München, prenosi 'Football Italia'.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana