Sport     | 22.05.2018. 23:36 |

NBA: Simmons i Mitchell jednoglasno u najboljoj petorci novaka

FENA Saopćenje

NEW YORK, 22. svibnja (FENA/Hina) - Ben Simmons iz Philadelphia 76-ersa i Donovan Mitchell iz Utah Jazza jednoglasno su izabrani u najbolju petorku NBA novaka, uz Jaysona Tatuma iz Boston Celticsa, koji je dobio 99 od 100 mogućih glasova, te Kylea Kuzmu iz Los Angeles Lakersa (93 glasa) i Finca Laurija Markkanena iz Chicago Bullsa (76 glasova), objavili su u utorak iz ureda NBA lige.

Članovi žirija su na svojim glasačkim listićima upisali po pet imena za prvu i pet imena za drugu petorku. Oni koji su bili uvršteni u prvu petorku dobivali su dva boda, a glas za drugu petorku vrijedio je jedan bod.

Prema tim glasovima određena je i druga petorka novaka u prošloj sezoni, a čine ju: Lonzo Ball (Los Angeles Lakers), Bogdan Bogdanović (Sacramento Kings), John Collins (Atlanta Hawks), Josh Jackson (Phoenix Suns) i Dennis Smith Jr. (Dallas Mavericks).

Trojac Mitchell, Simmons i Tatum u igri je za naslov najboljeg novaka u prošloj NBA sezoni, a nagrada će biti dodijeljena na svečanosti koja će biti održana 25. lipnja u Santa Monici.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Sunsi poraženi u Bostonu, Nurkić ponovo dominirao pod koševima

Devet poena Garze u porazu Minnesote od LA Lakersa

Nevjerovatan učinak Nurkića u porazu Sunsa od Thundera, oborio rekord franšize

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo