Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 23.05.2018. 20:51 |

Grabčanović: Neću ostati trener Jedinstva

FENA

TUZLA, 23. maja (FENA) – Rukometašice tuzlanskog Jedinstva u ponedjeljak su imale posljednji zajednički trening, nakon čega su dobile zasluženi odmor.

Još će kratko trenirati igračice koje će u petak u Lukavcu sparingovati U-18 reprezentaciji BiH, dok su ostale vratile sportsku opremu i rekle „adio“ klubu, koji je u prvenstvu osvojio naslov viceprvakinja, te izborio plasman na završnici Kupa BiH.

Svoju misiju u tuzlanskom klubu okončao je i Elmir Grabčanović, koji je minule četiri godine obnašao razne funkcije u Jedinstvu, a u drugom dijelu minule sezone bio je prvi trener, naslijedivši Damira Cipurkovića.  

- Kao trener sigurno neću ostati na „kormilu“ kluba. I do sada sam „krpio rupe“ nakon odlaska drugih, nekoliko puta sam najavljivao odlazak, pa sam ostajao, ali sada je moja odluka definitivna. Sve ovo što sam radio i što je posljednjih godina radila nekolicina ljudi u klubu iscrpljujuće je i nema smisla. Rekao sam da ću na kraju prvenstva otići i to sada potvrđujem – rekao je Grabčanović za Fenu.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta